Beliggenhed

Hud & sjæl er en lille charmerende klinik placeret midt i København på Kompagnistræde 14C st. t.h..

Til trods for at klinikken ligger ved en af byens mest populære og besøgte gader, mærker du hurtigt, hvordan tempoet og larmen sænker sig, så snart du træder ind i baggården og ind i det gamle pakhus, som skaber rammerne om klinikken.

Se åbningstider her.

Ved ankomst

 

Når du ankommer til din behandling, bedes du tage plads i entreen til klinikken. Her vil du finde info om klinikken, spændende læsestof og forfriskende drikkevarer.

Toilettet er inde bag ved behandlingsrummet. Det er derfor en god ide ikke at komme med fuld blære, da der først vil være mulighed for at benytte disse faciliteter, når det er din tid til behandling.

Kommer du uden tidsbestilling, bank da venligst på døren. Vær opmærksom på, at der kan gå et øjeblik før jeg åbner, hvis jeg sidder midt i en behandling. 

Betalingsmuligheder

 

Kontanter

Mobilpay - My shop: 83844

Kontonummer: 7459 0001179473

Produktkøb

Du har mulighed for at købe produkter i forbindelse med din behandling, eller du kan skrive til mig, og vi finder en tid til dit indkøb. Det betyder meget for mig, at du altid får en grundig vejledning.

Bor du langt væk, kan jeg også godt sende.

Bemærk at der ikke tages solgte varer retur.

Produkter

 

  • pHformula

  • krystal ansigtsruller og Gua sha

  • vølve

  • englekort, gudindekort, orakelkort og visdomskort

  • mineralogie make up

Klik her for mere information om produkterne

Afbudspolitik

 

Afbestilling eller ombookning af din tid, skal ske senest 24 timer inden, behandlingen/konsultationen starter. Udebliver du eller aflyser for sent, opkræves du et gebyr på 50 % af ydelsessprisen. Bemærk at afbudsgebyret er uafhængigt af tilbudspriser, derfor opkræves de 50% af den fulde pris. 

Du kan afbestille via onlinebooking, tlf eller mail.

Studierabat

 

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, giver jeg 10% rabat på din behandling. Mandag-fredag mellem kl. 09.00 – 13.00.