Hvad går hud og sjæl signatur pakke ud på?

Denne pakke er til dig, der ønsker transformation og forbedring af hele dig. Her arbejder vi nemlig både på et personligt og spirituelt udviklende plan, men også på din huds udstråling og vitalitet.

Min erfaring, som behandler, fortæller mig at for at opnå en smuk hud, skal der være være balance mellem dit indre og dit ydre. Disse 3 behandlinger vil give dig alle de redskaber, der skal til for, at du kan shine fra det reneste og fineste sted i dig, og samtidig styrke din selvindsigt og dit selvværd.

Du får:

  • 1 x silent mind and soul beh.

75 min. 820,-

Holistisk ansigtsbehandling med pH formula produkter, hvor vi blandt andet arbejder med vejrtrækning og forløsning af spændinger i øvre krop og ansigt.

  • 1 x coaching session

60 min. 650,-

Denne time vil give dig en fornyet måde at anskue dig selv og din situation på, samt give dig konkrete værktøjer og sparring til personlig og spirituel vækst.

  • 1 x body balance – chakra healing.

60 min. 795,-

Afbalancering af kroppens energi, også kaldet chakra. Healing er kraften til at gøre hel igen. En times behandling hvor du bare skal tage imod, blive tanket op og modtage intuitive budskaber.

Som ekstra bonus i denne pakke, får du også:

Budskaber fra universet via trækning af engle/visdomskort - værdi 250,-

Holistisk ansigtsanalyse og rådgivning - værdi 200,-

Samlet værdi 2715,- du sparer 600,-

Din pris for hud og sjæl pakke: 2115,-

Book allerede i dag, du vil ikke fortryde det.

Online booking