top of page

Hvad er healing?

Healing er bevidst energiformidling og er en af verdens ældste behandlingsformer.

Healing betyder "AT GØRE HEL".

Alt er energi. Alle vores celler i kroppen, alt hvad der foregår indeni os og udenfor os. Nogle kalder det udstråling, andre kalder det vibrationer, frekvenser, lys mm.

Vi kender alle sammen til, at man kan føle sig draget mod nogen eller noget. Det kan både være mennesker, stemninger, dyr, farver, musik,  steder osv. De færreste mennesker tænker dog over, hvad det egentlig er, der gør, at de føler denne tiltrækning. Svaret er simpelt. Det er energi.

Ligeså forskellige vi er som mennesker, ligeså forskelligt vil folk respondere på de energier, de møder på deres vej. Derfor er det netop vigtigt at mærke efter, hvad det er, du føler dig tiltrukket af. Det er nemlig et sikkert tegn på, at det er dér, du skal hen.

Derfor er jeg også sikker på, at der er en grund til, at du læser med her. 

Hvordan fungerer det?

Healing fungerer på den måde, at jeg, som behandler, kanaliserer og viderefører energi fra universet til at genoprette din krops balance. Derigennem vil du opleve større selvforståelse, bevidsthed og grounding. Helt lavpraktisk kan man sige, at kroppens nervesystem afstresses gennem healing, hvilket giver cellerne mulighed for at genopbygge og optimere vores immunforsvar og indre balance.

Metoden dertil sker ved fysisk, at lægge hænder på kroppen/ansigtet, ved bevægelser udenfor kroppen, også kaldet auraen, og via tankens kraft. Det kan lyde meget abstrakt, men sandheden er, at vi mennesker indeholder så mange lag af vibrationer, at det i sig selv kan være helende blot at blive bevidst om dem.

Healing er hverken hokus pokus eller religion. Healing er en støttende behandling til menneskets kerne, udvikling og livsproces.

 

Som udgangspunkt indleder jeg altid en behandling med en snak om de følelsesmæssige eller kropslige udfordringer du oplever. Herefter bruger jeg min klarfølelse til at arbejde energetisk på de centre i kroppen, hvor problemerne udspringer. Disse energicentre kaldes chakra. Chakraene arbejder i synagi, hvorfor der altid vil være en forbundethed mellem de forskellige centre for at genvinde flow i kroppen.

 

 

Ubalance i kroppen kan ske hvis:

  • du ikke får bearbejdet følelsesmæssige eller fysisk overvældende oplevelser

  • du gentagende gange overhører din krops behov/signaler

  • du overskrider egne grænser

  • du lever et liv, som ikke er i overensstemmelse med din sjæl​

 

Når det sker, vil kroppen reagere med en overbelastning, der på et givent tidspunkt vil manifesterer sig som en fysisk eller psykisk ubalance. Dette kan komme til udtryk i sygdom, smerter, hudlidelser, mentale/følelsesmæssige udsving mm. 

 

Healing er også et fantastisk redskab til vedligeholdelse af din gode energi. Ønsker du at tanke dig selv endnu mere op og komme i kontakt med din egen indre styrke, så er behandlingen også noget for dig.

Praktisk Info:

Afhængig af problemstillingen vil supplerende øvelser til hjemmebrug virke forstærkende for din healingsprocesFor en vedvarende effekt anbefaler jeg et forløb på min. 3 behandlinger. Intervallet kan være alt fra 2-6 uger, afhængig af udfording og behov.

Undlad, så vidt muligt at drikke alkohol eller tage euforiserende stoffer før og efter en healing og sørg for at drikke tilstrækkelig med vand.

Der er ingen bivirkninger eller aldersgrænse for healing.


Bemærk at du altid skal søge læge, hvis du er syg. Ingen healing eller anden alternativ behandling skal erstatte et lægebesøg, men du kan kombinere den ordinere lægelige behandling med alternativ behandling og evt. medicin. Det er altid en god idé, at have flere muligheder i sit behandlingsforløb. Spørg altid din læge, hvis du er i tvivl.

Online booking

bottom of page