top of page

Behandlinger

 

 

Jeg tilbyder ydelser som:

 

Hudpleje

 

Jeg har valgt pHformula-produkter i min klinik fordi jeg har erfaret, at allerede efter den første behandling kan man se og mærke forskel. Hudpleje skal VIRKE. Og det kan jeg skrive under på, at det gør pH.

 

pHformula er et pharma-cosmeceutical behandlingssystem. Det er banebrydende hudpleje, hvor ingredienser og sammensætning gør det muligt at skabe unikke resultater, som førhen udelukkende kunne skabes ved kirurgiske indgreb eller gennem receptpligtige midler. Dette er til og med på en langt mere kontrolleret og sund måde for både din hud og hele din organisme.

 

pHformula er en spansk, familieejet virksomhed. Med hovedkontor i Barcelona servicerer de mere end 32 lande på globalt plan. pHformula er ikke kun verdensanerkendt, men også det hurtigst voksende hudplejemærke i Danmark inden for de seneste par år - og dette er ikke uden grund.

 

Læs mere om produkterne her

Hos Hud og sjæl kan du købe:

  • pH formula produkter

  • englekort, orakelkort, gudindekort og visdomskort

  • mineralogie make up

  • Happy heart chakra roomspray

  • produkter fra Vølve

Vølve er 100% rene og økologiske produkterne, fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Af den grund er de særligt velegnet til dig med allergier og ekstra sensitiv hud. Alle produkter fra Vølve er baseret på healende nordiske planteekstrakter og er håndlavet i deres laboratorium på Frederiksberg. 

 

Gavekort

Er du interesseret i dette, så er du velkommen til at kontakte mig pr. tlf. eller mail.

Gavekort kan enten afhentes i klinikken eller sendes via mail.

 

 

 

 

 

bottom of page